Napsali o nás

Rozhovor s rybářem

Stavily jsme se za vedoucím firmy Rybárny Praha Martinem Fantou a zeptaly se ho na několik otázek ohledně ryb. Spousta lidí tvrdí, že se v rybách nevyzná, tak jsme se snažily vybrat takové otázky, které by jejich nákupu mohly pomoci. Tady jsou. http://www.nehladu.cz/2015/07/rozhovor-s-rybarem.html

Tradice i experimenty mají na háčku v Rybárnách Praha

Když se řekne ryba, jsme rozděleni na dva tábory. Jedna část národa je miluje, druhá zatracuje. Své o tom vědí Rybárny Praha, které se vracejí zpátky k tradici prvorepublikových rybáren, ale nebojí se i experimentovat s chutěmi. http://fresh.iprima.cz/magazin/tradice-i-experimenty-maji-na-hacku-v-ryb...

Losos s bílou čokoládou, růžovým pepřem a salátem s malinami

Koho by napadlo zkombinovat rybu s čokoládou? A přesto je výsledek překvapivě lahodný. Zkuste tento pokrm připravit pro své přátele a pochvaly se jen pohrnou... http://fresh.iprima.cz/recepty/losos-s-bilou-cokoladou-ruzovym-peprem-sa...

Čerstvé ryby z rybárny

Kamarádka každou sobotu jezdí na trhy pro čerstvé ovoce a další dobrůtky ze zahrádky. Má místa, kde přesně ví, co nakoupí, ale vždy objeví něco nového nebo spíš někoho s něčím. http://www.restaurace-menu.cz/magazin/nase-tipy/cerstve-ryby-z-rybarny/

Symbol ryby

Ryba byla odpradávna postním jídlem. První informace o rybničním hospodářství spadají již do konce 10. století. Nejznámější rybníkář Jakub Krčín z Jelčan pochází ze století 16., stejně jako jeho slavný rybník Rožmberk postavený u Třeboně v letech 1586–1592. http://www.restaurace-menu.cz/magazin/nase-tipy/symbol-ryby/